12 Nisan 2012 Perşembe

O Kadar Dedi Dedi İnanmadınız

    İki üç yıldır Okan Bayülgen yayıncılık hakkındaki devrim konusunda konuşuyor. Bu adam yayıncılığın şekil değiştirdiğini bölündüğünü anlatıyor. Koca koca tv kanallarının bir önemi kalmadığını söylediği halde bir kaç kanal yeni binasına nasıl geçtiğini kendi kanalında göstere göstere bitiremedi hatırlarsınız.
     Blogtv.com, pozitiftv.com gibi internetten yayın yapmaya başlayan kanallar yavaş yavaş oluşmaya başladı. Fakat bunlar biraz lokal kalınca büyük tv kanalları rahatladı gibime geliyor. Çünkü bunlardan bir şey olmaz düşüncesi oluştu. Pasta kendi aralarında paylaşılmıştı zaten. Yakın zamanda dünya çapında çok zengin bir kanal patronu internet kanalı açtı. (patronun ve kanalın ismini hatırlamıyorum) Bu olay bizim büyük kanalarda hafif bir yusuflama başlattığını sanıyorum.
     Okan Bayülgen'in ilk başlarda kimsenin umursamadığı görüşü artık gün yüzüne çıktı diyebilirim. Az önce Kral Çıplak'a konuk olan Cenk & Erdem ikilisi arkalarına sponsorluk alarak bu yönde Türkiye'deki ilk büyük adımı atıyorlar.
     www.muhabbetrekoru.com adresinde 13 Nisan Cuma günü 52 saat boyunca hiç susmadan bir rekor denemesi yapilacak. Sosyal medya ile muhabbete ortak olunacak.
    
    Bu adam o kadar dedi dedi inanmadınız. Şimdi ne oldu?


twitter.com/10uRcoban7

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder