24 Nisan 2012 Salı

KEKLENİYOR MUYUZ?


     Pazartesi günlerinin vazzzgeçilmez televizyon eğlencesi kesinlikle Leyla ile Mecnun dizisidir. Ben demiyorum bunu sadece. Okulda arkadaşım diyor, sokakta L&M çok güzeldi akşam muhabbeti dönüyor, gençler birbirine Nasıllllll, Damacana gibi L&M'nin esprilerini yapiyor. Salı günü sağda solda konuşulan tek şey L&M. Sadece birileri konuşmuyor bunu ''23 Nisan 2012 SBT Reyting Sıralaması'' başlıklı tabloları yapan birileri.

     Dün ilk beş şöyle imiş: 1- Survivor Ünlüler-Gönüllüler, 2- Survivor Ünlüler-Gönüllüler Başlıyor, 3- Arka Sokaklar, 4- Yer Gök Aşk, 5- Kanıt... Bu kadar konuşulan L&M 34. sırada! Tam yedi tane dizi tekrarını bile geçememiş.

      Pekala dün gece sosyal medyada ne oldu? Twitter üzerinden #leylailemecnungonullerindizisi hashtagi ile World TT listesine girdi, birinci oldu. Dizi sonuna kadar hep World TT listesindeydi. Türkiye gündeminde ise normal olarak birinciydi ve öyle bitirdi. On adet hashtagten oluşan Türkiye TT listesinde tam dört adet Leyla İle Mecnun hashtagi vardı.

     Eleştirileri duyar gibiyim. Sadece twitter genel yargıya varıyorsun diye. Pekala Türkiye'de en kullanıcısı olan Facebook için ne diyeceksiniz? Dizi paşlar başlamaz profillerde o an ki görüntüler, espriler, profillerde paylaşım rekoru kırdı.

     Çok büyük bir şirketim olsa, reklam gibi bir maliyetten kaçamıyorsam. Bu aptal listelere bakıp da milyonlarca lira harcayıp kendimi kazıklatmam. Eskiden çok kolay keklemişler hepimizi. Reklam verenleri, tv başındakileri...

     At koşturulmuyor artık istediğiniz gibi. Hele ki reyting şikeniz baş göstermişken. Artık SBT, ARC, ĞPR, Y4R4K KÜREK vıdı vıdı şeklindeki reyting ölçümlerinizi yemiyoruz!  Hele hele bak bugün nasıl da birinci olduk deyip de Sıralamanızı kendi sitenizden paylaşmanızı hiçç yemiyoruz!

     Bu arada #leylailemecnungonullerindizisi hashtagi haftasonu yapilan 3. Antalya Televizyon Ödülleri'ne ufak bir göndermeydi gibime geldi. Şampiyonluk haksız yere kaçırılmış takımlarda Gönüllerin Şampiyonluğu vardır ya hani :) #leylailemecnungonullerindizisi daha fazla ödülü hak etmişti. Neyse biz gereken ödülü seyrederek değil takip ederek veriyoruz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder