9 Temmuz 2012 Pazartesi

Gençlik Belediyesi Çalışıyor

     on8tv ile gelen müthiş bir fikir akımı. Enfes, tıpkı Arda'nın Mutfağı'ndan çıkmışcasına, muntazam bir şekilde beyin fırtınası. Ki on8tv için hak edilen nokta da bu zaten. Türk tv tarihinde hangi kanal test yayınında bu kadar olay yaratmıştır. Hangi tik taklar bu kadar izlenmiştir. Kimi bomba dedi, ki haklı fakat bir dakika sonra değil asıl patlama gelecek yayın döneminde olacak. Mazagin basınına göre, ya da izlenmeyen yeni tv dizisine gazz vermek için aynı kanalın aktüel programlarında söylenen söz gibi ''Twitter sallandı'' gençlik!

     Ha diyecekseniz ki Okan Bayülgen başta olduğu için bu kadar sallantı oldu 9.7 şiddetinde. E bu da bir başarı örneği değil mi? Hangi medya patronunun milyonlarca dolarının yatırıldığı tv kanalı bu kadar ilgi odağı oldu? Hepsi reklam pastasından kaç dilim alırım hesabı yaparken on8 tv ilk basın bülteninde reyting ve reklam amacı gütmeyen gençlik kanalı demesine rağmen bu kadar olay oldu. Samimiyet miydi bu durumu böyle yapan. Evet. Samimiyet çünkü sadece senin için dedi, yaşamına arkadaşlık dedi. Gençlik çılgınlıktır. Genç, arkadaşı için her şey yapandır. İşte o genç bu dostuna arkadaşı her koşulda sahip çıkacak. Herkesin milyonlarca dolarını yatırdığı bu piyasada büyük patlamayı en ucuz ama en paha piçilmez öğe ile dostluk ile on8 tv yapacak.

     On8tv'nin rüzgarında bir nefes olabilmek için de herkes yırtındı adeta. @ustungelari @televizyonkiz @hayat_ceyli @bayasosyalbaykus @bizedemiloloo @10uRcoban7 gibi bir sürü manyak bu rüzgara üffff demek için çook uğraştı. Sanırsam sadece @ustungelari bu noktada diyaframı en geniş olanı diyebilirz. Çünkü şuan tek o işe alındı diye biliyorum. Kimi geniş, kimi orta, kimi yok diyaframlı... Her üff sana yarayacak Baba, çünkü sen yel değirmenisin! Kusurumuza bakma Kral biraz sıkmış olabiliriz. Başkan gay galiba, Gençlik Belediyesi Çalışıyor!


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder